Pegasus E-bikes

Lenting Tweewielers heeft E-bikes van het merk Pegasus. In Duitsland zeer groot en bekend, in Nederland sterk in opkomst.

Pegasus maakt al meer dan 35 jaar fietsen waar je blij van wordt. Omdat ze luisteren naar de klanten, van groot naar klein, oud en jong. Ze ontwikkelen fietsen van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Omdat ze er van overtuigd zijn dat elke fietser zowel veilig als comfortabel moet zijn. Pegasus staat voor traditie en innovatie. Alle ontwikkelingen voeren ze uit op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie. Met een doel: jij moet je prettig én veilig voelen op een Pegasus fiets.

Wij hebben diverse Pegasus E-bike 2021 modellen in de winkel, waaronder onderstaande modellen.

Ravenna EVO 5

De Ravenna EVO 5 is een elektrische fiets voor stads- en tourgebruik die op alle fronten overtuigt. Volledig geïntegreerd verdwijnt de gebundelde energie in de Bosch PowerTube accu in de onderbuis. Wat overblijft is een bijzonder strak design met de beste rijeigenschappen. Nieuw is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 625 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 200 km. Mede verantwoordelijk voor het betere rijgedrag is de nieuwe BOSCH Performance Line aandrijving. Sportief ingesteld zorgt de aandrijving voor een vloeiende trapondersteuning tot maar liefst 65 Nm en is daarmee duidelijk sterker dan de Active Line Plus.

Siena E7 Plus Belt

De succesvolle Pegasus Siena E7 Plus E-bike is in 2021 uitgebreid met een onderhoudsarme tandriem (Belt) versie. De zithouding is door het nieuwe frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. Bovendien heeft het nieuwe damesframe een brede lage instap. Het damesframe is bijzonder stijf wat de rijeigenschappen ten goede komt. Dit merk je vooral met bagage en hogere snelheden.

1
2
3
4
5
6
1

Betrouwbare 7 versnellingen Shimano Nexus én verstelbare stuurpen

2

Comfortabel dankzij de verende voorvork en brede Supero Optima Safe banden

3

Bosch Active Line Plus (GEN4) 25/50Nm middenmotor – 250 Watt

4

Bosch 36V accu geïntegreerd in de bagagedrager

5

Veilige en goed doseerbare Magura hydraulische velgremmen

6

De Gates Belt tandriem is schoon, stil en onderhoudsvrij.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een afspraak om informatie over deze E-bikes te krijgen.