Veilig in het donker; licht aan!

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het isssss….goede zichtbaarheid in het donker :-)

IKZI stripties lampenset

De “stripties” lampenset van IKZI is een voor- en achter LED licht met elastiek. Erg handig in gebruik  en een eenvoudige oplossing om zichtbaar te blijven in het verkeer! Zowel de voor- als achterlamp zijn voorzien van 1 LED lamp en zijn waterproof. Deze lampjes zijn heel snel en eenvoudig te bevestigen aan uw fiets of tas dankzij het handige elastiek. Op deze manier bent u tot 500 meter zichtbaar.

Deze IKZI lampjes zijn als beste getest door de Consumentenbond!

Zichtbaar tijdens het hardlopen

Het handige IKZI YOUZIMI reflecterende vest zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent in het verkeer. Het andere, onmisbare item tijdens het hardlopen is de IKZI Light reflecterende armband met 4 rode LED’s. Zet de armband aan en je bent zichtbaar tot 800 meter. Ook zeer geschikt om te dragen tijdens het wandelen in de avond of het uitlaten van de hond.

De reflectie armband wordt geleverd inclusief batterij en kan in een knipper- of standlicht functie worden gezet. De reflecterende band is waterdicht en eenvoudig verstelbaar met een hoogwaardige velcro band. Doordat de armband zelf 22 centimeter lang is en het verstelbare elastiek nog eens 25 centimeter lang, past de reflect band vrijwel iedereen.