Gratis fietsverlichting reparatie

Lenting Tweewielers vindt veiligheid in het verkeer enorm belangrijk. Daarom repareren wij gedurende de donkere dagen, van oktober t/m maart GRATIS de fietsverlichting van de RKEDO leden.

De reparatie is kostenloos, u betaalt dus geen arbeidsloon. U betaalt alleen de producten.

Breng je fiets bij onze winkel op de West 97 in Avenhorn en Lenting Tweewielers maakt de verlichting, zodat je weer veilig naar de voetbal kan fietsen. Tot snel.

Week van de Veiligheid

Van maandag 7 oktober t/m maandag 14 oktober organiseert RKEDO voor het eerst de Week van de Veiligheid. Het hoofd- en jeugdbestuur heeft in samenwerking met de vertrouwenspersonen André Blank en Dorien Bos-Klaver een interessant, uitdagend en leerzaam programma op poten gezet.
Zo is er maandag voor vrijwilligers een AED-cursus, wordt er dinsdagavond voor de ouders een informatieve en interactieve bijeenkomst georganiseerd over het thema Veiligheid en zijn de jeugdleden op woensdag en donderdag aan de beurt. Met hen gaan we het o.a. hebben over pesten, normen en waarden, gedragsregels en een stukje zelfverdediging, het laatste o.l.v. Marleen Okx en Nico Rood. Verder is ook Gerard Lenting van Lenting Tweewielers weer bereid gevonden om in de donkere maanden alle fietsen van onze (jeugd)leden op en top verkeersveilig te maken!

Met deze week hoopt het hoofd- en jeugdbestuur meer aandacht te vragen voor zowel persoonlijke als verkeersveiligheid en het thema op de agenda te zetten. Ingewikkelde materie maar erg belangrijk om goed te verankeren in ons clubbeleid. Wij zien graag volgende week eenieder tegemoet!