Leuke cadeaus voor de feestmaand

Lenting Tweewielers heeft een leuke top 5 samengesteld met leuke december cadeaus. Super cadeaus voor de E-bike :-)

1. Accucover

De Basil Accu Cover is een hoes voor de drageraccu van een elektrische fiets. Deze neopreen accuhoes zorgt voor thermische beveiliging en beschermt de accu van je fiets tegen kou. De accu wordt namelijk warm gehouden dankzij het materiaal van de accuhoes. Dit verbetert ook nog eens de prestaties van je fiets, want de warmte wordt door de hoes nog eens langer vastgehouden. Hij helpt daarnaast ook schokken en beschadigingen tegen te gaan. Met een dikte van 4,5 millimeter en een gewicht van slechts 95 gram kleedt de accuhoes mooi af. Dankzij een opening in de hoes kun je de accu probleemloos blijven bedienen. De speciale gaatjes in de sleeve laten je toe om te zien hoeveel de resterende accuduur is.

2. Display cover

Een displaycover of hoes trekt u makkelijk over het display e-bike heen. Zo voorkomt u schade zoals krassen, slijtage, vuil én waterschade. Wij hebben covers welke geschikt zijn voor een Bosch Intuvia en Bosch Purion display.

3. Basil tassen

Wij hebben een ruim aanbod aan diverse tassen van Basil. Enkele tassen, handige dubbele tassen voor de boodschappen.  You name it, Basil heeft het. En Lenting Tweewielers dus ook :-)

Wij hebben ook leuke manden en kratten. Hip én handig.

4. Mirage stuurspiegel

Met een stuurspiegel krijg je direct een goed beeld van het verkeer achter je. Deze spiegel bevestig je eenvoudig aan de binnenkant van het stuur. Verder is deze spiegel ook enorm geschikt voor een elektrische fiets. De spiegelarm klapt weg bij een botsing en heeft op de achterzijde een reflector zitten, zodat je ook in het donker altijd goed zichtbaar bent.

5. Cyclon onderhoudsproducten

Het spreekt voor zich dat een goed onderhouden fiets langer mee gaat én plezierig rijdt. Wij hebben diverse producten van Cyclon waarmee je de fiets kan schoonmaken/ontvetten.

Ook hebben wij diverse smeermiddelen voor de ketting van je fiets.