Een Cortina e-bike voor €1499,-

In de periode van 20 februari t/m 30 april 2023 verlagen wij de adviesverkoopprijs van de Cortina E-U1 elektrische fiets met maar liefst €200,-. Dat betekent dat je in de actieperiode een kwalitatieve e-bike kunt aanschaffen vanaf €1499,-. Die deal laat je toch niet liggen! Ben je op zoek naar een stoere, krachtige én betaalbare e-bike? Een E-bike die tegen een stootje kan, en daardoor ideaal is als schoolfiets? Dan is de Cortina E-U1 vast iets voor jou! Deze degelijke elektrische stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-U1 heeft een krachtige 250 watt motor in het voorwiel, de ideale fiets voor die dagelijkse rit naar school of naar de stad!

 

T/m 30 april krijg je dus €200,- korting. De uitvoering met 3 versnellingen is er dan al vanaf €1499,-. De uitvoerging met 7 versnellingen is er vanaf €1599,-. Beide uitvoeringen zijn in heren én damesframe leverbaar.

Stoer én tijdloos

De E-bikes in de E-U1 serie van Cortina zijn simplistisch, stoer én degelijk. Geen poespas!

Het aluminium frame is stevig en kan tegen een stootje, wel zo prettig wanneer je de fiets neerzet in een drukke omgeving. Gaat je de iets veel gebruiken en wilt u de accu niet iedere dag opladen? Er zijn 3 verschillende accukeuzes, zo ben je er zeker van dat u nooit stil komt te staan.

  • Krachtige en betaalbare elektrische fiets
  • Dankzij de krachtige Bafang voorwielmotor perfect voor jouw dagelijkse rit naar de stad of school
  • Robuust en tijdloos design
  • Verkrijgbaar met 3 of 7 versnellingen
  • Voorzien van een onderhoudsvriendelijke dubbele handrem
1
2
3
4
5
6
1

Voorzien van walk-assist, dus eenvoudig aan de hand mee te nemen

2

Klassieke looks.

3

De E-U1 heeft een krachtige 250W Bafang motor in het voorwiel, de ideale fiets voor die dagelijkse rit naar school of het werk!

4

Het aluminium frame is licht en wendbaar en goed bestand tegen roest

5

Keuze uit 3 of 7 naafversnellingen, van Shimano uiteraard :-)

6

Er zijn 3 verschillende accukeuzes; 450 Wh, 600 Wh of 750 Wh.

Interesse in deze 2023 E-bike?

Neem contact met ons op voor een afspraak om informatie over de E-bike te krijgen of om een testrit te maken.